Отглеждам си бъдещия Меси, сега съм във Велинград, казва актьорът. Не

...
Отглеждам си бъдещия Меси, сега съм във Велинград, казва актьорът. Не
Коментари Харесай

Васил Драганов с нова млада булка / СНИМКИ

Отглеждам си бъдещия Меси, в този момент съм във Велинград, споделя артистът. Не съм самичък, имам човек до себе си, само че към този момент няма да приказвам за персоналния си живот

„ Не съм самичък! Имам жена до себе си, само че повече няма да приказвам за персоналния си живот. Не считам, че той е значим сега. Освен това не съм я срещнал с децата си. “

Това показа особено за „ България Днес “ артистът Васил Драганов. В момента той е във Велинград и си почива с децата, които са във великденска почивка.

„ Изцяло съм се отдал на тях и съм благополучен от този факт. Ще ги повеждам и на море. Синът ми тренира футбол, вървим по мачове и шампионати и е доста надарен! Отглеждам си бъдещия Меси “, радва се Драганов. Дъщерята на артиста пък към този момент кара курсове за водач и напълно скоро баща й ще би трябвало да купува кола.

„ Сега всички сме спокойни и нещата са наред “, показа още Васко.

След великденските празници Драганов ще се снима в сериал с присъединяване на сътрудника си от „ Комиците “ – Любо Нейков. Режисьор ще е Димитър Митовски. „ През лятото също ще фотографирам филм. Сбъднах си фантазията и като работя непрекъснато в БНР “, посочи Васко.

 Васил Драганов е благополучен с децата си

Васил Драганов е благополучен с децата си

В момента той не желае да приказва за някогашната си брачна половинка Андреа.

„ Каквото било, било. Ще приказвам единствено за себе си към този момент, защото това не се отразява добре на децата ми. Те в този момент са най-важни “, безапелационен е артистът.

Васил и Андреа са разведени публично и сега са със споделено родителство. Двамата се разделиха, а огромна част от персоналния им живот излезе в пресата.

„ Една огромна обич за жалост завърши грозно и трагично. 18 години Андреа беше най-близкият ми човек. Много се обичахме. Бяхме образец за всички за това какъв брой доста могат да се обичат двама индивида. Искам да кажа на всички да пазят любовта си, тя е нежно цвете. Аз самият направих неточности – като най-често публикуваната – да я приема за даденост “, показа Васко в изявление.

В момента артистът се е отдал главно на работата си и поставя табу на диалозите за персоналния си живот.

„ През този сезон можете да ме гледате в Народния спектакъл в спектаклите „ Един безразсъден ден “, „ Майстори “, „ Лунатици “, „ Полет над кукувиче гнездо “, „ Почивен ден “, „ Хъшове “, „ Приятна жена в неприятна компания “ “, прецизира артистът.

 Не стопира да играе на всички места

Не стопира да играе на всички места

Васко Драганов се бе подписал в писмото на 46 свои сътрудници до президента Румен Радев в отбрана на шефа на Народния спектакъл Васил Василев. И съгласно него театърът проработил с цялостни обороти и ново чувство за смисъл след назначението на новия шеф. „ Ние продължаваме да имаме вяра, че господин Васил Василев има качествата и волята да продължим по този път “, счита Васко.

Колкото до това дали гласоподава, Драганов е безапелационен, че всякога го прави. „ Бих трансформирал отношението на хората към културата. Както споделя Тодор Колев в едно изявление: „ Тамън бяхме научили българина да върви на изложения, тъкмо го бяхме научили да върви на музей, тъкмо го бяхме научили да върви на спектакъл – пристигна тая народна власт и всичко отиде по дяволите! “. И е по този начин. Отношението на страната – няма да не помни, преди доста години – Иван Костов (не че имам нещо срещу него) сподели:

„ На нас културата не ни е приоритет “. Ами не става, брато! И един Чърчил – първото нещо, което възвръща след войната, са културните институции и споделя: „ Ако нямаме просвета, ние ще се загубим като народ “. Навремето ни водиха от учебно заведение – наложително в годината 2-3 пъти на спектакъл. Дори не изисква и толкоз доста пари. А е отношение! Няма никаква държавна политика за децата, да са малко по-културни, да се върви на музей, на опера, на кино… Ето това нещо бих трансформирал с огромно наслаждение “, счита Васко.


Инфо: bgdnes

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР